Valborgsmässoafton.

publicerat i Allmänt;
Jahaja. Det är tydligen Valborgsmässoafton idag... Det hade jag ingen aning om. Eller jo, en liten aning hade jag ju såklart. Men jag har verkligen inte tänkt på det så mycket. Förr betydde denna dagen fest!! Men nu vet jag inte riktigt hur jag "borde" fira. Kortegen känns inte riktigt som min grej, minns faktiskt inte när jag såg den sist. Och åka in till stan och trängas med alla människor, njae helst inte!
Så nej, eftersom vi varken planerat eller tänkt så mycket på denna dagen blev det lite snabbfixat mys hemma nu när barnen sover!

Såg nu att "Handwash only" klisterlappen sitter kvar på glaset, haha. Får komma ihåg att ta bort den sen!
Egentligen var jag sjukt sugen på cava, men kom på det lagom när systemet stängt... typiskt. Så det fick bli Herrljunga cider från ICA istället. Går säkert lika bra (not!!). Goda praliner och annat gott att smaska på. (Pralinerna är viktigast, resten kunde kvittat :))

Lite smått blogg-foto-skadad är jag nog också! -Älskling, du ställer väl upp allt på den söta nya brickan också så jag slipper ha med det fula bordet på bild? ropade jag ut i köket. Han kommer in i vardagsrummet och ställer ner brickan på golvet så att bodet inte alls ska behöva hamna på bild! Ibland är han bra smart... ibland ;)

Nu ska vi kolla lite film! Är inte säker på om vi bestämt oss, men jag fick ett par bra tips från vänner på facebook!


Happy Valborg gott folk!!Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninnie-Mitt liv med 3 prinsar:

Ni verkar ha haft en mysig valborg.Hoppas vi ses på lördag bland alla mammor.Kram

Kommentera inlägget här :

mammabloggar.nu