Filmtips!

publicerat i Filmtajm, Filmtips;
Dagens filmtips är The Best of Me.
En film som är baserad på en av Nicholas Sparks böcker, precis som The Notebook och Safe Haven. Jag tror att jag har sett de flesta av filmerna som är baserade på hans böcker (det är några stycken vid det här laget) och jag har aldrig blivit besviken!
 
 
Om filmen: (från hemmakvälls hemsida)
Våren 1984 träffas studenterna Amanda och Dawson och blir försälskade. En oförutsedd händelse skiljer dem åt och deras liv tar olika vägar. 21 år senare träffas de igen och upptäcker att känslorna finns kvar. Men kan känslorna övervinna smärtsamma minnen och de val de gjort i livet? 
Jag ger filmen en stor tumme upp! Till och med Oskar gillade den. Det är i alla fall vad han säger, jag vill minnas att jag såg honom blunda lite för mycket till och från ;). 
En underbar kärlekshistoria där man får se dess början på 80-talet blandas med nutiden. Helt klart värd att se, i alla fall om du som jag älskar kärleksfilmer och romantik. Jag tror att jag skulle ge den 4,5 av 5 poäng. 
 
Det var dagens filmtips inför helgen! Jag tror att detta kommer att bli ett återkommande ämne här på bloggen. Jag ska försöka ge er ett filmtips i veckan, vad tror ni om det?
 
 
❤️❤️❤️
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :

mammabloggar.nu