En shoppingdag förra veckan.

publicerat i Allmänt, Makeup, Mode, Nytt till garderoben., Shopping;
I förra veckan så hann jag med en liten shopping tur på Allum med lillebror. Han behövde lite nya kläder och då passade jag också på att shoppa lite. 
 
 
När Sebban hittat det han ville ha så blev det ett snabbstopp på Lindex för mig, jag visste precis vad jag ville ha. Sen satte vi oss på Le Pain Francais för att fika och prata lite.
 
Muffins och cappuccino. Cappuccinon var riktigt god men muffinsen ser godare ut än vad den var. Nästa gång väljer jag något annat!
 
Jag stannade även till på Kicks. Jag ville ha ett överlack från Seche vite och en Inliner kajal från IsaDora i färgen blonde. En penna som jag varit nyfiken på ett tag sedan jag såg den på youtube.
 
Från lindex så blev det en stickad polotröja. Precis som den jag köpte för några veckor sedan men i en dul färg istället (som jag inte hittar på hemsidan). 
Väldigt sköna och snygga polotröjor! Jag kan tänka mig att köpa ännu fler färger. Det kommer helt klart bli höstens och vinterns mest använda plagg. Stickade tröjor. I alla fall för mig. Dessa kostar dessutom bara 199kr, ett kap tycker jag.
 
Har du något särskillt klädesplagg som du kommer att använda mycket i höst/vinter?
 
 
 
 

Taggar: isadora, le pain francais, lindex, make up, mode, polo tröja, sechevite, smink, stickat;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Lindex har så himla snygga kläder :)

Svar: Ja, visst har dom :)
Veronica

2:a kommentar, skriven , av Emelie Babunovic :

Min päls!! Älskar den!
Kul att du vågar senapsgul :-) har funderat på en senapsgul långärmad T-shirt. Får se om jag hittar någon. Kram

Svar: Åh, ja! Du är ju sjukt snygg i den!!Jag har aldrig vågat den färgen innan. Men nu är jag bra sugen på att köpa fler plagg i senapsgult. Så snyggt!
Kram
Veronica

Kommentera inlägget här :

mammabloggar.nu