Mässa.

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit på Baby & Barn mässan hela vår lilla familj. Väl där så mötte vi upp fina Sofia och hennes Daniel. Vi hade en väldigt trevlig dag med pannkaksfika och massor av påsar som kom med hem. Tycker om att gå runt på mässor för att få tips och inspiration. Vi hade i alla fall världens snällaste barn med oss. Jag hade faktiskt räknat med en del bråk och gnäll, men det var inte mycket av den varan.

Imån ska vi träffa mina underbara föräldrar, ska bli mysigt. Vi hinner ju nästan aldrig träffas nu för tiden. Dom har ju inte fått se Molly gå själv än och nu har hon gjort det i ca två veckor <3

Efter en lång härlig dag så sover lilla MollyPolly gott nu och Casper tittar på någon film med Kalle & Musse. Snart är det dags att sova för honom med och då blir det lite vuxen-mys.

Kram

Torsdag.

publicerat i Allmänt;
Oj, vad jag är trött idag. Känns inte som att jag sovit på hela natten, men det har jag nog gjort. Supersnälla barn har låtit mamman vila lite på soffan nu på morgonen.
Idag blir det en liten sväng ner till Öppna Förskolan så att barnen får leka av sig ordentligt. Då ska jag passa på att dricka lite kaffe. Blir inte så mycket kaffe hemma längre, morgon-te är min nya grej och då orkar jag inte sätta på kaffe senare.
Igår hade jag en liten dejt med Sofia, min söta vän! Barnen gillar henne, speciellt Casper som ska visa alla sina saker för henne :)

Nej, nu ska fejset på så jag kan gå ut sen ;)

1 april.

publicerat i Allmänt;
Tydligen så ska man luras idag. Det har jag inte gjort på flera år. Eller jo, det har jag ju.. men inte just aprilskämt.

Men denna dagen är väldigt speciell för mig! För tre år sedan var jag i New York några dagar för att umgår med min baby som jobbade där. Just den 1 april landade jag på eftermiddagen, blev hämtad och körd till hotellet där vi lämnade av mina väskor och gick ut på en promenad. Jag kände mig inte jättehet. Jag var gravid i tredje månaden och hade suttit på flygplan i ca 12 timmar. Men jag var lycklig över att se min Oskar igen, saknar honom alltid så när han är borta. Vi hamnade i alla fall vid Rockefeller center och åkte upp till Top of the Rock, utsiktstornet där. Där uppe, ute i blåsten friade han <3  Självklart svarade jag JA! En riktig överraskning var det och jag blev så glad. Han stod där framför mig lite nervös med en fin ring, snygg som bara den var han! Det är en dag som jag sldrig kommer att glömma!

Så ikväll när barnen sover ska vi fira att vi har varit förlovade i tre år. Räkor och cider blir det för oss.

Nu har baby gått iväg en sväng med barnen så jag har lite egentid en stund. Jag ska vila och läsa lite tänkte jag.


Puss å kram på er alla där ute.
mammabloggar.nu