Hosta och ont.

publicerat i Allmänt;
Igår var en ganska kass dag.
Barnen, Casper och Molly har haft jobbig natthosta. Molly har nästan tappat rösten. Hon är jättehes, på grund av hostan och Casper har sovit dåligt. Så igår fick jag äntligen tid på vårdcentralen. Vilket självklart också innebar att Oskar var tvungen att jobba, han som egentligen skulle vara hemma. Ja, men sånt är livet och det är väl inga problem.
Om det inte vore så att jag vaknade med väldigt intensiv smärta i sidan/magen.
Men jag är ju som jag är och tänker att det går över. Så jag tog en ipren och började fixa frukost till kidsen.
Det blev inte bättre, utan värre. Vilade en stund på soffan och när det inte blev bättre tog jag någon annan värktablett. Sen var det dags att duscha, ta på barnen kläder och gå ner till vårdcentralen.
Jobbigt, men det gick!
 
Väl där gick det ju fort, det var ju bara hosta vi sökte för. Men det togs ett snabbt stick i fingret på dom för säkerhetsskull. Dom var så duktiga mina små älsklingar! Det var inget fel på dom som tur var (precis som jag visste), bara hosta. Så hon skulle skriva recept på hostmedicin. Bra!
 
Vi tog på ytterkläderna igen och promenerade bort till apoteket (fortfarande med smärta, för inte var jag så smart att jag tog upp det på vc). Självklart var det kö! 
 
Vad händer när det är våran tur tror ni?? Jo, det finns såklart inget recept! På någon av barnen. Nänä, självklart inte. Men apotekstanten sa att dom kanske hade mycket att göra och att det då kunde ta lite längre tid. Mmm, jaja, min man får väl hämta det när han kommer hem från jobbet då, sa jag och gick hemåt.
 
Utfodra barn och ta mer smärtstillande. Ringa Oskar och be honom hämta medicinen på väg hem. Vila på soffan. Tycka synd om mig själv. Inte vilja oroa någon och lider i tysthet. Rädd för vad det kan vara. Det blev bara värre.
 
Oskar ringer, fortfarande inget recept. Han får springa till vårdcentralen som stängen fem minuter senare. Får tag i rätt läkare som skyller på att det varit mycket att göra och skriver recept direkt. När han väl kommer hem får han ta över barnen och jag vrider mig lite i soffan. 
 
Ett tag funderade jag på att ringa pappa eller bror för att köra mig till akuten eller 112. Det gjorde sååå ont och ingenting hjälpte. Fruktansvärt jobbigt. Jag kunde inte sitta, inte ligga, inte stå. Otäckt!
 
Jag fick tillslut i mig lite middag och det kändes bättre i ungefär fem minuter. Sen kom det tillbaka igen. Mer tabletter och sen lade jag mig i sängen innan kl 21. Vände och vred mig. Till slut somnade jag.
 
När jag vaknade imorde så kändes det bra. Tills dess att jag varit vaken och stått upp i fem minuter. Inte lika illa som igår, men ändå så att jag fick ta smärtstillande. Denna gången gick det över och jag har inte haft ont på flera timmar nu. Men jag undrar fortfarande vad det kan vara. Kommer det tillbaka igen så får jag åka in till akuten och ta reda på vad det är.
 
Nej, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och ha en mysig lördagskväll med min man 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ I do, I do, I do ❤

publicerat i Bröllop;
Nu kommer det lite bilder ifrån själva vigseln.
 
Ni vill se va?
 
 
Det tar kanske lite tid, men allt eftersom dyker det upp mer här i bloggen. Speciellt nu när jag kommit igång lite mer ;)
 
Kärlek 
 
 
Världens finaste man och hans bestman står och väntar!
 
Snart är det dags... 
 
 Vi gick in till tonerna av 'Marry you' (Bruno Mars) på orgel. Barnen var världens finaste brudnäbbar!
 
Pappa gick med mig fram till min Oskar 
 
Lycka! Äntligen står vi här.
 
Bästa Jessica läste en så fin text i kyrkan 
 
Växlande av ringar och "the kiss"!
 
 
Äntligen man och fru... Ekblad. Vi gick ut till tonerna av 'Kär och Galen' på piano! Helt fantastiskt! Ja ni ser ju lyckan.
 
 
 
 Bilderna är tagna av Martin Bergström.
 
 
 
❤❤❤
 
 
 
 

Bildbomb Gullholmen!

publicerat i Allmänt, Casper, Molly, Resor, Stella Josefine;
I torsdags efter dagis och lite packande så tog vi bilen till Tuvesvik och därifrån färjan över till Gullholmsbaden. Mamma och pappa var redan där och hyde stuga över helgen. Vi stannade bara till fredag kväll innan vi åkte hem igen. Nästa gång stannar vi längre!!
 
När vi kom dit var det lite kyligt, men jättesoligt och fint. Vi började njuta redan på färjan!
 
 
 
Vi ställde in vår packning i stugan innan vi gick ut på en kvällspromenad. Det var super mysigt och sen var barnen hungriga på kvällsmat innan dom skulle sova.
 
 
 
 
 
När barnen sov så var det dags för oss vuxna att spela Yatzy och äta goda ostar. Vi spelade inte med dom minsta tärningarna eller spelplanen direkt, men det var ju bra så att alla kunde se ordentligt ;) Jag vann en omgång. Vem som vann totalt behöver vi inte prata om.... :P
 
 
 På fredag morgon efter frukost gav vi oss ut igen på promenad till lekplatsen. Jättekul för barnen, lite mer plågsamt för oss vuxna. Det kryllade av mygg! Jag fick minst 50 bett på benen!!! Och då överdriver jag inte.
 
 
Lite mer promenad efter lekplatsen. Det är så vackert på Gullholmen, man kan gå omkring hela dagarna och bara mysa!
Vi gick på bryggorna för att titta på båtarna, men barnen tyckte det var roligare med alla brännmaneter i havet...
 
 
 
 Korvgrillning på klipporna vid strandkanten, hur mysigt som helst!
 
 
 
Larver och grodor var spännande! 
 
 
 
Lek i vattnet 
 
 
 
Barnen blev bra blöta i vattnet trots regnkläder. Efter lite avtorkning och byte av kläder lekte vi utanför stugan i rena rama sommarvädret 
 
 
 
 Tack älskade mamma och pappa för att vi fick mysa med er 
 
 
 
 
 
 
mammabloggar.nu