Kass start på dagen!

publicerat i Allmänt, Personligt, Stella Josefine;
Idag fick jag inte direkt bästa starten på dagen. Stella Josefine är som förbytt vissa dagar. Trots deluxe!! Idag började det redan vid frukosten... 
Tanken idag var att jag och tjejerna skulle gå på Kosläpp i Kåhög, precis som vi gjorde förra året och som vi brukar göra om vädret tillåter. Men idag blir det tyvärr inte så. Stellis har bråkat sedan en kvart in i frukosten ungefär och vägrar lyssna över huvudtaget. På någonting! Molly vägrar gå på toaletten och jag ger upp. Vissa dagar är jag verkligen inte upplagd för att bråka. Jag försökte ändå in i det sista.
Jag kan erkänna att jag får smått ont i magen av tanken på att gå till ett kosläpp med skrikande barn. Bland tusentals människor. Nej tack! Dessutom så har Stellis i och med hennes kassa humör svårt att känna när hon behöver gå på toaletten, vilket betyder olyckor titt som tätt just nu. Inte så kul att behöva tänka på det också på ett ställe där det knappt finns toaletter.
Jag hade ju hoppats på att ta lite fina bilder och kanske köpa lite av Kåhögs Gårds egna mjölk idag. En annan gång!
Casper skulle ändå missa kosläppet eftersom fotbollen är samtidigt och då tycker han såklart att det är orättvist om tjejerna får gå. Men han var riktigt taggad inför träningen idag eftersom hans morfar skulle komma och titta på. Riktigt kul att se hur glad han blev!
Jaja, vi får väl se om vi kan hitta något annat kosläpp eller något annat roligt att hitta på en annan dag! Jag ska se om jag lyckas få mina små monster här hemma på bättre humör så att vi i alla fall kanske kan gå till Allum och fika sen (jag behöver köpa torrschampo också). Håll tummarna!
Den här tjejen kan stundvis vara världens mest underbara och gosigaste unge. Men ibland är hon verkligen som ett litet monster! Jag antar att det är 3års trotsen som slagit till ordentligt nu... Jag hoppas att den inte håller i sig allt för länge. Hon tycker helt plötsligt inte om någon mat längre. Det går på bara en dag, igår tyckte hon jättemycket om brödet vi har hemma men idag gör hon det inte. Hon leker med maten mer än hon äter för tillfället och jag tycker att det är jättejobbigt. Det värsta jag vet är när barnen inte äter. Vi hade det "problemet" med Casper när han var mindre också, men nu äter han det mesta. Så jag vet ju att det går över.
Nej, nu ska jag inte fortsätta svamla här. Det blir bara tråkigt!
Jag hoppas att ni har en fin lördag vad ni än gör! 
 
 
❤️❤️❤️
 
 
 

Glossybox April.

publicerat i Allmänt, Paket och presenter, Rosa!;
Igår fick jag hämtat ut månadens Glossybox. Det känns alltid lika roligt när det kommer paket på posten och en av höjdpunkterna är helt klart glossyboxen!
Jag älskar verkligen de fina rosa boxarna! Jag brukar alltid spara dem och använda till förvaring av småsaker eller till presentinslagning.
So far so good...
När jag hade öppnat boxen så var jag tvungen att leta fram våtservetter för att torka av alla produkter och hela boxen. I botten låg en lösögonskugga utan lock... Det var ögonskugga överallt förutom just i burken, tyvärr. Det var en väldigt fin färg (i alla fall på händerna...), så det är lite tråkigt att jag inte kan använda den nu. Jag fick bråttom att torka av allt så jag tog ingen bild utav kaoset. Här nedan ser ni vad jag fick i min box. Fick du lika?
Nagellack från Teeez Cosmetics. Jättefin färg som var täckande redan efter ett lager.
Ögonskugga från Glazel Visage. Högpigmenterad i lös och lätt formula. Den var i en ljus guldfärgad nyans. Verkligen superfin! Jag kanske kan använda den ett par gånger innan allt är borta från burken. Synd att den hade läckt ut. Ett tips till nästa gång kan ju vara att tejpa locket på småburkarna!?
Omega Repair BB Beauty Balm från Schwarzkopf. BB för håret. Jag kan redan nu säga att jag gillar den! Jag har köpt hem den tidigare och varit väldigt nöjd med resultatet! Good stuff :)
Läppstiftspenna från Lord & Berry. Ett läppstift i penna med en matt formula. Färgen heter Kiss och är en (vad jag tycker) röd färg som drar lite mer åt det orangea hållet. Jag trodde inte att jag skulle gilla den, men den var snyggare än jag trodde. Ska visa bild snart! Den kommer nog vara väldigt snygg till sommarens solbränna.
The incredible face mask från Maybeauty. Jag har testat denna innan och den håller vad den lovar. Det känns rätt skönt efteråt när man har dragit bort den och ser all skit som fastnat i!
Rabatt från NaturalCycles. En rabattkod som ger mig 50% på ett abonnemang från NaturalCycles, ett hormonfritt preventivmedel.
Förutom missödet med ögonskuggan så är jag nöjd med månadens box. Prenumererar du på Glossybox? Om du inte gör det men är nyfiken och vill testa så kan du gå in här!
 
 
❤️❤️❤️
 
 
 

En groupie!

publicerat i Allmänt;
Igår lyckades vi hämta barnen från skola och dagis tillsammans. Det är verkligen inte varje dag det händer! Synd att det inte var solsken och varmt så att vi kunde vara ute lite. 
Stellis var inte på så bra humör på vägen hem, ingenting var bra. Det blir mer och mer stunder med trots och det börjar gå mig på nerverna! 
Men för att förhinda världens psykbryt så fick hon ta lite kort med min iphone, det kan tydligen göra den mest ledsna unge glad ;)
Vi lyckades till och med få till en groupie där vi stod i regnet. 
Familjen Ekblad ❤️
Det skulle vara kul att göra en familje-fotografering någon gång. Det är inte ofta hela familjen hamnar på bild samtidigt. Något att skriva upp på to do-listan tror jag.
 
 
❤️❤️❤️
mammabloggar.nu