Nachos :)

publicerat i Allmänt;

Det är mycket nu! Det är därför jag inte riktigt har tid med bloggen... 11 dagar kvar till bröllop nu ❤

Igår blev det en liten paus från alla bröllopsbestyr på kvällen.

Nachotallrik och öl på Hard Rock med Sara! Hur gött som helst :)
TACK för igår!

Helg!

publicerat i Allmänt;
Här går dagarna i ett! 
 
Som jag skrev i slutet av förra inlägget så är jag gräsänka. Ja, fortfarande! I fredags (förra veckan) åkte Oskar och kommer hem igen på tisdag någon gång. Många dagar borta med andra ord. Han jobbar och sliter nere i Danmark. På Roskilde-festivalen.
Men vi har det bra här hemma! Vi fyller dagarna med aktiviteter. När det har varit kasst väder, vilket det faktiskt har varit större delen av tiden så har vi hittat på saker hemma. Man kan ju faktiskt göra väldigt mycket om man bara använder fantasin ;) Sen är det väldigt roligt att vara ute och busa i regnväder, ibland
 
Busa, leka, pyssla, städa, tvätta, busa, leka, stöka ner, städa, tvätta, handla, titta på film, gosa, busa, laga mat.
 
Ja, det är inga problem att f dagarna att gå! Det är kvällarna som är jobbiga och nätterna. Då saknar jag min baby! Helt galet hur mycket jag älskar den mannen!! 
 
För att få kvällarna att gå har jag fixat med musik till bröllopet. Lyssnat på en hel del musik via youtube. Och tack vare det har jag hamnat in på en del klipp med flash mob's har blivit beroende! Jag kollar på klipp hela kvällarna. Frierier, bröllopsklipp, och andra härliga klipp. Alla får mig att böla!! Så jag går helt enkelt och lägger mig alldeles rödgråten varje kväll. Yes, så härliga är mina kvällar. 
 
Här är två av klippen jag tittat på:
 
 
 
 
 
 
 
Får se om jag kanske kan kolla på film ikväll istället för att sitta fast framför youtube. Annars lär jag framkalla ett beroede och då kommer ni inte få se annat här än bara youtube-klipp ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött trött trött...

publicerat i Allmänt;
Förkylningen är borta!! Det var inte långvarig som tur var. Eller ja, lite smått känner jag väl fortfarande av den. Men det är knappt.
Den har istället ersatts av begynnande migrän (tack och lov för piller) och störtblödande mens (jag hatar mens). Såklart har jag fått en monsterfinne mitt på kinden också, hela kinden är för fan svullen! Ja, jag kanske överdriver lite. Men hallå!? Jag har humörsvängningar under min...ja du vet!
 
 
Trött, sleten, med en gigantisk finne och för stunden kass självkänsa (jag gav efter för sugen och åt lite för mycket glass...).
 
 
Jajamensan, jag har det bra jag!! 
 
 
 
Min lilla söta Stella Josefine förvandlades till ett gallskrikande litet monster förut. Hon ville verkligen inte ligga i sängen. Jag vet inte hur länge jag sprang fram och tillbaka mellan hennes rum och soffan innan hon äntlingen lugnade sig och somnade. Napp kastades ut, snutte kastades ut. Mamma fick springa maraton i trappan. Mmm, tittslut fick jag sitta på hennes lilla ministol bredvis sängen och sjunga barnlåtar nonstop. Sällskapssjuk prinsessa som visst tyckte sängen var okej. Men bara så länge hon hade ögonkontakt med mamma.
 
 
Nöjd Stellis precis efter välling. Med sina tre absoluta måsten när hon ska sova: Nappen, snutten och (jätte)kaninen!! 
 
 
Alla barnen sover i alla fall nu. Men jag är så trött att jag inte orkar ta mig upp till sängen. Så det får bli e stund till på soffan tror jag.
 
Jaja, det är ju inte som att det är någon som väntar på mig i sängen, jag är ju gräsänka!
 
Godnatt!!
 
 
 
 
 
mammabloggar.nu