En prinsessa!

publicerat i Allmänt;
Den där promenaden runt Härlanda Tjärn för en vecka sedan gav resultat! Lite senare på eftermiddagen slog värkarna till. Fast om jag ska vara helt ärlig så hade jag lite småvärkar medan jag skrev det senaste inlägget.
I alla fall så gick vattnet på kvällen och kl 03,23 fredagen den 18 november föddes en liten prinsessa <3 En underbart söt liten flicka som vägde 3075g och var 49cm lång. Stella Josefine. En dag innan beräknat datum kom hon äntligen till oss.
Allt gick bra och vi mår jättebra!

Det är därför det har varit lite tomt här i veckan. Vi har bara njutit av att vara fem i familjen!


Underbara Stella Josefine <3 Knappt en timma gammal.

Härlanda.

publicerat i Allmänt;
Det blev en go promenad runt Härlanda Tjärn idag. En timma tog det för oss att gå runt i någorlunda rask takt. Det var skönt att få lite frisk luft och röra lite på sig, även om det gjorde satans ont!
Efter promenaden åkte vi till Allum och fikade med mamma på Cederlöfs. Barnen blir alltid så glada när vi träffar mormor! Och morfar såklart, men han var ju inte med idag.

Pantade lite flaskor, handlade lite på ICA och hämtade ut ett paket från Buzzador. Jag har kommit med i en kampanj för att buzza om Locobase REPAIR. Det är en specialkräm för mycket torr hud.

Nu är det snart dags för mat. Oskar står vid spisen och fixar spagetti och köttfärssås, mums!!!


Ingen sömn.

publicerat i Allmänt;
Eller jo, kanske lite.. men inte så mycket som skulle behövas. Sover kanske sammanlagt ett par timmar varje natt nu och inte sammanhängande. Jobbigt!
Men vi har en ny rutin innan vi somnar och det är att jag får ryggmassage av min älskling. Detta för att jag ska ha mindre ont och vara mer avslappnad så jag kan sova. Jag somnar i och för sig lättare, men det håller ju inte i sig resten av natten tyvärr. Men det är väldigt skönt!! Önskar att vi kan hålla i den rutinen alltid, men det förstår jag ju att det inte kommer funka. Önsketänkande :)

Nu är det snart dags för frukost och sen hoppas jag att vi har tillräkligt med energi för att ta en go promenad.

Vill ha kaffe nu!

mammabloggar.nu