Skön säng!

publicerat i Allmänt;

Nu var det måndag igen och jag är på väg till jobbet! Endast torsdagen är jag ledig denna vecka.

Idag var det lättare än vanligt att stiga upp ur sängen! Det måste vara för att jag sovit så gott :) Jag har världens goaste säng, älskar den verkligen!! Sen är den ju väldigt fin också!

Hoppas ni får en fantastisk måndag!!

Här sover jag gott:

Dagens shopping.

publicerat i Allmänt;
Det gick ganska bra på IKEA tidigare idag. Vi fick tag på allt vi skulle ha och jag klarade mig utan panik bland allt folk.
 
Vi reklamerade ribbotten som vi hade i Mollys säng. En av brädorna gick av häromdagen. Endast använd i knappa månaden av en 3åring. Inte okej!! Men det gick snabbt och lätt att reklamera som tur var. Annars hade denna mamman blivit arg!
 
Ljus följer alltid med oss hem, både vanliga stearinljus och värmeljus. Lite annat smått och gott såklart.
 
Det bästa av allt var de nya sängborden vi köpte. Extrapris och allt, såå bra!! 
Nu står två nya säng/avlastningsbord i vårt sovrum. Innan har stolar fått agera sängbord...
 
 
Hemnes fina sängbord matchar fint till vår fina Hemnes säng :)  
 
Om ni bara visste hur kul jag tycker att det är att fixa och göra fint hemma! Jag tror aldrig att jag kommer att bli helt klar, men det gör inget. Jag hittar nya fina saker hela tiden som jag vill ha och pynta med.
 
 
 
 
 

Pakethämtning och IKEA!

publicerat i Allmänt;

Nu har den här tjejen precis hämtat ut ett paket i Annebergs kvartersbutik och nu drar vi vidare till IKEA en snabbis ( hoppas det går fort!). Vi ska köpa ett par sängbord och byta en ribbotten (heter det så?). Kanske kolla på gardiner till barnen också, det beror på hur mycket folk det är. Jag gissar på mycket eftersom det är lönehelg och allt...

Vad gör ni idag?

<3

mammabloggar.nu