Otroligt kaffesugen!

publicerat i Allmänt;
Det var längesen jag var så sugen på kaffe som jag är just nu. Just därför så har jag satt på en kanna. Eller kanske är det för att jag ska få finbesök idag?  Haha, vem vet. Kanske lite av varje.
Johanna kommer hit om ett litet tag och med sig har hon lilla söta Amanda. Emma är på dagis så henne får vi träffa en annan dag.
Frukosten är avklarad och barnen är inte klädda, men vad gör det? Jag är klädd. Molly springer runt i bara blöja och Casper i pyjamasbyxor och omaka strumpor utan tröja. Älskar dom så mycket mina små busfrön!

Nu är kaffet färdigbryggt och jag ska ta mig en kopp så jag vaknar ordentligt till liv. Kanske jag slänger på lite maskara också, men bara kanske...

---

Mellanlandar.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma och mellanlandar efter dagislämning och innan jobb. Börjar inte förrän fem i fyra idag. Lite segt för jag vet inte vad jag ska göra av dagen. Idag orkar jag inte träna så det blev till att landa hemma i soffan en stund framför tv och dator. Hungern kallade men det fanns inget roligt att äta, en påläggslös lingongrova smörgår och två kanelbullar från frysen fick det bli. Usch vad tråkigt och onyttigt... men jag blev mätt för en stund iaf. Får väl köpa med mig något innan jobbet sen.

Nej nu ska jag inte gnälla mer, jag ska vila min ömma stackars kropp innan jag ska skumpa på buss till tufft jobb.

---

Off to dagis.

publicerat i Allmänt;
JAA DAGIS!! Fick jag nyss till svar när jag sa att vi skulle dit om en liten stund. Tror att dom längtar tillbaka. Det var ju över en vecka sedan dom var där sist, men nu är kidsen friska och det är dags för mamman att jobba igen.

Vi hade en väldigt bra helg i alla fall! Trots att det bara regnade i Frederikshavn och alla butiker var stängda. Men jag kan berätta mer om det senare, kanske kan jag lägga upp någon bild också. Ska försöka bli bättre på det där med att föra över bilder från kamera och mobil så det går snabbt att lägga in här. Jag är rätt kass på det..

Jaja, nu bär det i alla fall av till dagis. Tror nog att vi för första gången får ta bussen bort, vädret ser inte så trevligt ut och jag är inte på humör för att bli dränkt i regn idag.

Bye bye
mammabloggar.nu