Lugn dag!

publicerat i Allmänt;
Idag blev jag beordrad att ta det lugnt och bara vila! Och det är precis vad jag har gjort. När trollen var lämnade på dagis blev det lite pannkakslunch för mig. Sen har jag i princip bara legat på soffan och vilat. TVn har varit på i bakgrunden och datorn stått bredvid. Coca cola och choklad har jag haft som "nödproviant" :)

Det kanske låter som att jag har haft det underbart skönt och bara latat mig. Men det har ju faktiskt varit nödvändligt! Mina foglossningar gjorde mig nästan invalid efter jobbet igår kväll, det var inte kul. Jag hade ont redan innan jag började vid fyra, men efter undrarde jag lite hur det skulle gå att ta mig till bussen... trots kryckor. Men till min glädje arbetade en kollega som också bor i Partille samma tid och körde mig hem. Underbart!
Så min vila idag har varit bra, annars vet jag inte om jag skulle klara av att arbeta imorgon.
Men imoron är det som tur är dagtid som gäller, 7-14. Då blir det inte lika jobbigt/tungt eftersom vi är två större delen av tiden.

Nu ska jag vänta hem resten av familjen och mysa med dom resten av dagen!

PS. Jag längtar tills på söndag!! Då ska jag och baby se Dolly Parton live och min snälla snälla bror ställer upp som barnvakt :)

<3

Ny bild?

publicerat i Allmänt;
Vad sägs om en ny bild snart kanske? Jag kan ju inte påstå att jag ser ut så längre. Inte riktigt i alla fall. Sen är det ju alltid roligt med lite variation, speciellt för mig som är så velig!
Så baby, om du läser detta  HJÄLP! Jag vet ju inte riktigt hur man gör och du är ju så duktig, sen är du ju en grym fotograf också ;)

<3

Låångt sommaruppehåll...

publicerat i Allmänt;
...men nu är jag tillbaka!

Skäms nästan lite att jag varit borta härifrån så länge. Men jag tappade motivationen ett tag och var lite nere till och från. Motivationen kom egentligen tillbaka ganska fort, men inte orken. Allt detta var under den första delen på graviditeten. Just det, jag är gravid (för er som inte redan visste det). Jag mådde inte så bra då. Illamående, yrsel och halsbränna blandat med humörsvängningar (stackars Oskar). Det gjorde mig deppig till och från.
Men jag måste säga att jag mår väldigt bra nu! Förutom då att jag har väldigt ont av foglossningarna, såpåass ont att jag har blivit halvtidssjukskriven.
Imorgon börjar jag jobba igen efter semestern. Det känns konstigt, men förhoppningsvis går det bra!

Nästa vecka ska jag träffa min barnmorska igen och då ska jag prata med henne om min mage. Har väldigt ont i den till och från, och det putar ut väldigt över naveln. Jag tror att jag kan ha fått navelbråck, men vet ju inte säkert. Vill bara få klarhet i vad det är.

Nu ska jag koncentrera mig på mina små troll :)

---
mammabloggar.nu