29 mars.

publicerat i Allmänt;
Idag är det kvällsarbete som gäller, precis som igår. Känns konstigt att börja så sent, men kvällen går ju i och för sig fort då. Lämnar barnen på dagis vid elva när jag ska jobba kväll, då är dom där i tid för lunchen och jag har lite tid att göra ärenden innan jobbet. Det var precis vad som var planen igår. Fram tills jag någon gång under natten när barn var vakna kom på att.. SHIT, dagis är ju stängt. Jaja, det var bara att ändra om i planeringen. Det löste sig ganska bra faktiskt. Baby som ändå skulle slutat tidigare bestämmde sig gör att jobba hemifrån istället, det gjorde att jag hann med det viktigaste ärendet och vi kunde äta lunch alla tillsammans innan jag sprang till bussen.

I torsdags var vi på begravning (inte barnen dom var på dagis). Min gammelfarmor var det som begravdes, hon hann bli 98 år gammal så hon har hunnit leva mycket. Det var en fin ceremoni!!

I fredags var det kalas för min fina mamma som fyllde år! Det bjöds på goda tacos och jättegod kladdkaka!! Vi har alltid lika kul på våra kalas som har en tendens att bli rätt högljudda och fyllda med skratt!

Helgen var ganska lugn, vi var trötta hela familjen. Men en tur till IKEA hann vi med och köpte nya taklampor till barnens rum och lite annat smått. Vill dit snart igen!

Oj vilken helg.

publicerat i Allmänt;
Ja, i helgen har jag bott på jobbet. Det känns så i alla fall. Det har inte varit en lugn stund.. Jag kan ju inte berätta in i detalj direkt men jisses vad jag har gaft att göra!! Igår kväll när jag kom hem var jag helt slut, utmattad nästan. Nu är jag fortfarande trött, men jag har ju fått sova inatt.
Annars så har det inte hänt så mycket i veckan som varit.. Jag har jobbat, varit ledig och extremt trött.

Nu är det ny vecka igen och jag börjar den med ledighet i två dagar, underbart skönt! Inte nog med det så ska mannen min jobba halvdagar dessa två dagar så vi får lite extra tid tillsammans och för att hitta på saker. Mycket behövligt efter denna helg! Synd bara att det är så tråkigt väder, men jag hade inte väntat mig annat. Solig är det ju bara om jag jobbar eller när jag är sjuk. Jaja, behöver jag säga att jag längtar efter sommar och sol? Och SEMESTER!
Idag ska jag och kidsen luncha med min underbara mamma innan hon åker till jobbet. Vi har tyvärr inte så mycket tid att ses på längre. Vi jobbar om varandra.

Hmm, fundrerar på om jag ska ringa frissan också och försöka få en tid. Börjar bli redigt trött på håret nu! Det är torrt, slitet, tråkigt och konstig form på det nu. Jag känner att jag vill ljusa upp det lite och klippa en snyggare frisyr. Jag vill känna mig snygg och det gör jag verkligen inte nu!

Nej nu ska jag och barnen äta lite frukost och sen ska jag öppna badrumsskåpet och leta fram min concealer (eller hur det stavas) för den kommer verkligen behövas idag!


<3

Söndag.

publicerat i Allmänt;
I går var det melodifestival-final på TV och det tittade vi självklart på... tills vi somnade vill säga. Fattar ingenting, jag somnar ALDRIG såpass tidigt i soffan, speciellt inte när det är något jag vill se på TV. Men men, vi hann ju se alla bidragen och vaknade igen lagom för att se att Saade hade vunnit. Haha, så kan det gå.

Nu ska vi snart äta lite frukost tillsammans här. Mysigt med helgfrukost tycker jag!
Har tvättstugan nu också, så andra omgången tvätt är i maskinerna nu. Trodde inte att vi hade så mycket att tvätta, men oj vad fel jag hade :/ Tur att vi har två stora tvättmaskiner i tvättstugan!!
Sen ska vi försöka komma ihåg att namna ALLA barnens kläder till dagis. Glömmer det hela tiden.

Innan jag går till frukostbordet där allt står serverat nu så måste jag bara säga att till vår glädje börjar det gå lite bättre om nätterna nu. Fortfarande sover han inte hela nättrena, men har har vaknat mycket mindre och det går oftast snabbt att få honom att somna om. Om han bara kunde förstå att han kan sova lite längre om morgonen också så vore jag ännu gladare :)

Puss på er.
mammabloggar.nu