Filmtips!

publicerat i Filmtajm, Filmtips;
Dagens filmtips är The Best of Me.
En film som är baserad på en av Nicholas Sparks böcker, precis som The Notebook och Safe Haven. Jag tror att jag har sett de flesta av filmerna som är baserade på hans böcker (det är några stycken vid det här laget) och jag har aldrig blivit besviken!
 
 
Om filmen: (från hemmakvälls hemsida)
Våren 1984 träffas studenterna Amanda och Dawson och blir försälskade. En oförutsedd händelse skiljer dem åt och deras liv tar olika vägar. 21 år senare träffas de igen och upptäcker att känslorna finns kvar. Men kan känslorna övervinna smärtsamma minnen och de val de gjort i livet? 
Jag ger filmen en stor tumme upp! Till och med Oskar gillade den. Det är i alla fall vad han säger, jag vill minnas att jag såg honom blunda lite för mycket till och från ;). 
En underbar kärlekshistoria där man får se dess början på 80-talet blandas med nutiden. Helt klart värd att se, i alla fall om du som jag älskar kärleksfilmer och romantik. Jag tror att jag skulle ge den 4,5 av 5 poäng. 
 
Det var dagens filmtips inför helgen! Jag tror att detta kommer att bli ett återkommande ämne här på bloggen. Jag ska försöka ge er ett filmtips i veckan, vad tror ni om det?
 
 
❤️❤️❤️
 
 
 
 
 

Just nu!

publicerat i Allmänt, Paket och presenter;
Jag har precis hämtat månadens glossybox.
 
Det ska blir spännande att se vad som finns i! Men det får vänta ett par timmar till tyvärr. Det är så mycket annat som måste göras innan...
 
 
❤️❤️❤️
 
 
 

Musiken som får mig att vakna på morgonen!

publicerat i Allmänt, Personligt;
Ända sedan jag och mamma var på bio och såg Backstreet Boys dokumentären Show'em what you're made of, så har jag börjat lyssna mer och mer på mitt gamla favvo band igen.
BSB in my heart, hihi. 
Helt galet igentligen hur mycket musik kan påverka humöret. Jag är inne i en jobbig period just nu, när det gäller sömnen. Jag sover dåligt och vaknar mycket på natten, mycket på grund utav att jag får ont i armarna och att dom domnar bort. Obehagligt!
Men för att vakna till liv och starta dagen på ett bra sätt och med ett bra humör så öppnar jag upp datorn och Spotify. Första låten jag lyssnar på är In a world like this. Den får mig genast på bra humör, varje gång. Den gör att jag vaknar till liv glad och då får dagen en bra start. 
Oskar skrattar åt mig nästan varje gång. Speciellt häromdagen när jag gick med låten på i iPhonen ner för trappan på morgonen med ett fånleende på läpparna och håret på ända, haha. Kanske kan det också bero på att jag går runt och sjunger med (falskt) i alla låtar. 

Här är favvolåten just nu. Låten är bättre än videon! 
 
Var eller är du också ett fan av BSB??
 
❤️❤️❤️
 
 
 
mammabloggar.nu