Ny vecka.

publicerat i Allmänt;
Måndag idag ja. 
 
Lugn, helt okej dag. Vi har inte gjort många knop här.
 
Oskar har varit hemma och ledig, samma sak igår. Skönt tycker jag eftersom han åker till Spanien imorgon! 
 
Igår var också en relativt lugn dag. Oskar kom hem strax efter tre på morgonen (då var jag uppe med Stellis) Så ingen av oss fick särskillt mycket sömn natten till igår. 
Men vi fick besök av barnens kusiner, det var kul. Vi fikade och barnen bytte julklappar med varandra, lite sent men vi har inte träffats sen innan jul (bla för att vi inte har någon bil längre..den blev kaputt :( ).  Barnen blev superglada för det dom fick och lekte med det resten av dagen!
 
Imorse åkte till jobbet för att lämna bil och annat en snabbis innan han kom hem och slöade med oss resten av dagen. Vi har lekt, kollat film, spelat spel och myst.
 
Ja, han åker ju imorgon kväll till Spanien, Barcelona, på jobb. Jag tror det blir en vecka han är borta!? Ja, nästa tisdag kommer han hem igen. Därför passar vi på att ha familjetid så mycket som möjligt nu innan. Speciellt eftersom han missar MollyPollys födelsedag och kalas. Ja, det är tråkigt. Det tycker båda han och vi andra i familjen. Men han måste ju också jobba. Så vi kommer ta igen det när han kommit hem igen :)
 
Imorgon kommer vi fortsätta vårt familjemys på dagen (kanske får klämma in en tur till ica och lite tvätt också). Vi vill få ut det mesta av varandra de sista timmarna innan vi skiljs åt igen. 
 
Ungefär samtidigt som O åker till Landvetter så beger jag mig in till stan. Jag har världens bästa föräldrar som kommer och tar hand om busungarna här hemma så jag kan gå ut och äta och kolla på musikal :) Wiiee, tack!!
 
 
 
Tre senaste instagram bilderna på mina älsklingar:
 
 
 
 
 
Vi är fyra stycken som kommer att sakna pappan i familjen massor!! Men som tur är med dagens teknologi så kan vi (om inte jobbet kommer ivägen) prata i telefon, skicka meddelanden och skypa med varandra till och från!
 
Nu har kidsen gått och lagt sig för idag och vi ska se om vi hittar någon bra film att mysa framför...
 
 
 
 
 
 
 

Saturday.

publicerat i Allmänt;
Oskar jobbar med P3 Guld-galan och jag gör ungefär samma sak som igår.
 
Annars har det varit en bra dag idag! Anna och hennes kids var här på lunch och lek. Självklart tog jag inga bilder, men det får vi kara oss utan ;)
 
Mat, fika, bus och lek. Barn som ville leka med varandra och barn som inte ville leka med varandra. Så blir det alltid när vi har andra barn här. Just då vill barnen göra allt annat än att leka... Haha, jaja det blev bra i alla fall. Jag älskar att ha folk här, speciellt när det finns andra vuxna att prata med. Och ännu mer speciellt nu när Oskar jobbar så mycket som han gör (vi hinner knappt sova tillsammans, han jobbar mosterpass!). 
 
När dom hade åkte hem släppte Stellisen loss och ropade 'Hej då, Anton' ungefär tusen gånger den lilla sötisen.
 
Lördagsfilm och lördagsgodis hör såklart till en dag som denna! Idag valde barnen att titta på Jordgubbs-Lisa. Tacka vet jag Netflix! Så skönt att inte behöva hyra film eller titta på dom vi har hemma 15 gånger i rad.
 
Idag fick barnen varsin pepparkaka (måste få slut på dom innan nästa jul;)), majskrokar och russin i godisskålarna förutom (lite) godis. Känns bättre att lägga till mindre onyttiga saker bland godiset tycker jag och barnen gillar det! 
 
 
Nu ska jag fortsätta min kväll här med film och kanske en kopp te. Jag har en känsla av att det kommer bli mycket filmkvällar för mig närmsta tiden, så dela gärna med dig av filmtips så jag slipper på idétorka :)
 
Puss på er!
 
 
 
 
 

Min fredagskväll.

publicerat i Allmänt;
Eftersom jobbar senare än sent så spenderar jag kvällen för mig själv idag. Yeey fredagskväll... 
Jo, men det är faktiskt helt okej. I alla fall just idag. Barnen var vakna lite senare än vanligt, vi myste och kollade på film tillsammans, My Little Pony. Barnen åt chips, Stella smulade mest ner dom i soffan :)
 
Nu sitter jag för mig själv med en kopp te, sorbet och mörk choklad och så många fjantiga, tjejiga, fjortis filmer som jag vill!! Love it!!
 
 
Inte helt illa kvällsmys om jag får säga det själv ;)
 
 
 
Hur ser din fredagskväll ut?
 
 
 
 
 
mammabloggar.nu