Suck!!

publicerat i Allmänt;
Dagen började så bra idag. Jag kände mig glad och energifylld!!
 
Men redan vid frukost började saker och ting gå emot mig. Det började med att jag försökte göra ett snabbt mobilbloggande vid frukostbordet. Det gick inte så bra. Efter ett flertal försök så gav jag upp. Mycket frustrerande!
 
Sen kollar jag mitt konto eftersom mitt kort bråkade igår. Suck! Det finns pengar på kontot men inte så mycket som det borde finnas... Försäkringskassan har inte betalat ut min föräldrapenning. SUCK igen!! Vilket betyder att jag var tvungen att ringa och fråga varför i h*vete jag inte fått mina pengar och be dom göra en utbetalning!!
Som att jag inte har roligare saker att göra en fredag än att sitta i telefonkö och höra: förväntad kötid är XXminuter... du har plats XXX i kön... just nu är vi XX handläggare... bla bla bla!
Jag fick i alla fall genomfört mitt ärende. Någostans har någon missat att göra någonting, haha :( Men tydligen ska det fixas nu och pengarna ska sitta på kontot i mitten av nästa vecka... Jag säger då det! Jag är ju glad att pengarna kommer, man jag hade varit glad om dom redan suttit på rätt ställe!!
 
Barnen har inte visat sig från den bästa sidan idag heller. Dom märker så tydligt när jag redan är irriterad eller/och arg och då gillar dom att bråka lite extra!!
 
Prutt!! 
 
Men nu dröjer det inte allt för lång tid innan baby är hemma och då är det jag som sticker iväg och hyr film och fixar något gott fredagsmys! Det är välbehövligt idag kan jag säga!! 
Okej, först är det tvättstugan också. Men efter det ska jag promenera bort till Hemmakväll och jag hoppas verkligen att dom har några bra filmer! TIPS??  

Jag hoppas att det vänder nu så att jag kan få vara glad och ha det mysigt ikväll...
 
 
Just nu vill jag ha en sån här:
 
Och kanske en sån här ;) :
Min fina Jessica!! Vi ses ju på tisdag :)) Love you!! <3
 
 

**BILDBOMB** Turkiet!

publicerat i Allmänt, Resor;
Nu har du väntat länge nog på att få se hur vi hade det under våra två veckor i Alanya, Turkiet!
 
Vi åkte med Ving och bodde på Orient Suite Hotel and Apartments. Lite strul vid ankomst, men det löste sig som tur var!
Det var inte roligt med den långa trasfern heller! Flera timmar i en varm och inte speciellt väldoftande buss med små barn och en kvarts paus som blev till 45min...
Men tillslut kom vi äntligen fram och tillslut fick alla i sällskapet rum (tydligen hade ett rum "brunnit upp")!
Var vi trötta tror ni? JA! Vi hade gått upp kl 03 den morgonen. Var på Landvetter kl 05 och planet lyfte kl 07. Framme på hotellet var vi någon gång vid 15 eller 16 tiden tror jag. Så det var en lång resa. 
 
Men vi har haft det bra! Sol och bad i massor, god mat, öl, vin, drinkar, shower, dans, skratt, varma promenader, lek och bus, shopping, taxiturer, OS handboll och Turkisk fotboll, killarna rakade sig, vi klättrade i borgmurar m.m. m.m.
 
Underbar semester tillsammans med hel min familj!!
 
Eftersom bilder säger mer än tusen ord (eller hur var det?) så kommer här en "liten" BILDBOMB!!
 
 
Visst ser det härligt ut?
 
Puss & kram!!
 
 

Höst?

publicerat i Allmänt;

Godmorgon fina!

Är det inte en härlig måndagsmorgon?
Solen skiner från klarblå himmel men det är bara 8 grader ute. Det känns kyligt i luften, det känns som höst! Inte mig emot, jag gillar hösten. Visst, jag vill ha sommar som alla andra, höst i augusti känns tidigt... Men varför hoppas på något som inte kommer?

Oskars semester är över nu och idag åkte han till jobbet igen. Tråkigt tycker jag, för jag älskar när vi är hemma tillsammans! Men det är rätt skönt att komma in i vardagen igen och inte gå i semestermood hela tiden!

Nu står det en kopp kaffe här framför mig och om en liten stund är det jag som står i köket och kokar gröt!

Vi syns lite senare!

Puss & kram

mammabloggar.nu