Valborgsmässoafton.

publicerat i Allmänt;
Jahaja. Det är tydligen Valborgsmässoafton idag... Det hade jag ingen aning om. Eller jo, en liten aning hade jag ju såklart. Men jag har verkligen inte tänkt på det så mycket. Förr betydde denna dagen fest!! Men nu vet jag inte riktigt hur jag "borde" fira. Kortegen känns inte riktigt som min grej, minns faktiskt inte när jag såg den sist. Och åka in till stan och trängas med alla människor, njae helst inte!
Så nej, eftersom vi varken planerat eller tänkt så mycket på denna dagen blev det lite snabbfixat mys hemma nu när barnen sover!

Såg nu att "Handwash only" klisterlappen sitter kvar på glaset, haha. Får komma ihåg att ta bort den sen!
Egentligen var jag sjukt sugen på cava, men kom på det lagom när systemet stängt... typiskt. Så det fick bli Herrljunga cider från ICA istället. Går säkert lika bra (not!!). Goda praliner och annat gott att smaska på. (Pralinerna är viktigast, resten kunde kvittat :))

Lite smått blogg-foto-skadad är jag nog också! -Älskling, du ställer väl upp allt på den söta nya brickan också så jag slipper ha med det fula bordet på bild? ropade jag ut i köket. Han kommer in i vardagsrummet och ställer ner brickan på golvet så att bodet inte alls ska behöva hamna på bild! Ibland är han bra smart... ibland ;)

Nu ska vi kolla lite film! Är inte säker på om vi bestämt oss, men jag fick ett par bra tips från vänner på facebook!


Happy Valborg gott folk!!Inbjudningskort.

publicerat i Allmänt;
För en liten stund sedan kom dagen första lass med post!
I den högen låg det jag väntat på och längtat efter. Inbjudningskortet till årets Mammabloggala!
Det är så fint! Och rosa!Visst är dom fina? Nu blev det bara lite halvkassa mobilfoton för stora kameran bråkar med mig. Ska försöka fixa bättre bilder senare!Nu är det inte långt kvar! Glöm inte gå in HÄR och rösta på mig!!
Jag är nr 70 i alla kategorier.
Rösta från alla datorer, telefoner, iPads som ni kan. Man kan rösta fram tills den 2maj!

Dille på glas.

publicerat i Allmänt;
Jag älskar glas! Jag vet inte varför men jag bara gör det. Jag kan köpa nya hela tiden, inte för att det är något fel på dom jag redan har hemma utan för att jag föll för något nytt i affären. Det gäller mest vinglas och vissa drinkglas. Vinglas är nog största lasten. Jag använder alla! Jag gillar att kunna välja glas efter humör. Är det något jag är ensam om? Eller är ni fler som är likadana?

Ja, och det här är såklart inte alla glas vi har. Det finns fler... Och ändå hittar jag ännu fler är jag är ute och shoppar. Oftast lägger jag band på mig och kommer hem utan nya glas. Men ibland går det bara inte att låta bli. Men det börjar bli lite fullt i skåpen nu känner jag. Antingen måste jag sluta köpa glas eller så får jag skaffa fram mer förvaring för dom.
Känns som att det får bli alternativ nummer två :)
Dock så är det inte jag som är skyldig till Lasse Åberg glasen. Dom samlade Oskar på förr. Inte heller alla shotglas kommer från mig, bara några ;)

Jag har verkligen dille på glas! I just LOVE it!!mammabloggar.nu