Föräldramöte.

publicerat i Allmänt;
Igår var det föräldramöte på kidsens förskola. Första föräldramötet och jag hade så gärna velat gå på det! Men tyvärr mådde jag inte så bra... har perioder nu med yrsel och illamående, sammandragningar och förvärkar. Men pappan i familjen åkte såklart istället. Ett givande möte tyckte han och hade väldigt trevligt där. Duktig var han och antecknade massor eftersom jag ville veta ALLT!! När han kom hem och barnen somnat så fick jag höra vad dom pratat om. Nästa gång ska jag definitivt vara med.

Jag måste säga att det senaste har jag känt mig extra vuxen. Jag vet att jag är vuxen, jag ska ju fylla 26 år. Och har barn. Men det är något med just föräldramöten... och förra veckan när jag var med sonen till tandläkaren. Ja, det känns väldigt konstigt ibland. Att jag är så vuxen. Att nu är det jag som ska gå på möten på förskola och följa med barnen till tandläkare/doktor och allt sånt där. Det där som mina föräldrar gjorde för/med mig för inte så länge sedan. Ojojoj.
Tänk att jag är MAMMA! Mamma till två (snart tre), helt fantastiska barn. Inget slår det. INGET!

Jag vågar nästan inte...

publicerat i Allmänt;
Nej, det är sant! Jag vågar knappt säga det högt, än mindre skriva ner det. Men de senaste nätterna har barnen sovit bättre än på länge länge. Och i natt sov dom båda två utan att vakna alls. Helt underbart! Jag hoppas bara att det håller sig så här nu, och att vi kanske kan börja sova liite längre på morgonen. Som det är nu vaknar dom väldigt tidigt, runt fem, sex varje morgon. Men jag går väl hellre upp tidigt än springer upp och ner i trappan flera gånger per natt.

Bästa.

publicerat i Allmänt;
Bästa känslan EVER är när jag hör mina underbara små troll säga "Älskar dig mamma". Hjärtat smälter verkligen <3
mammabloggar.nu