Yeey :)

publicerat i Allmänt;
 
Nu är jag så glad! Det verkar som att modemet äntligen har skärpt till sig och att det inte var något fel på datorn. I alla fall inte denna gången. Så nu kanske jag äntligen kan koma igång som jag vill igen.
Det har varit väldigt ledsamt när man har suttit och skrivit och skrivit och försöker ladda upp bilder och så går det inte. Inläggen har försvunnit och jag har blivit mer än lovligt grinig!!
 
Just nu sover barnen middag. Ja, Casper sover såklart inte. Men han var trött s han ligger i sin säng och vilar lite, dvs busar med gosedjuren. Rätt skönt för nu fick jag snabbt målat naglarna!
När alla har vaknat igen ska vi ge oss ut en sväng och be till vädergudarna att sommaren ska få komma och så ska vi dansa soldansen!
Ja, och så ska vi lämna tillbaka några filmer på Hemmakväll och köpa lite lördagsgodis. Kanske jag hyr någon mer film som jag kan roa mig med ikväll?!
 
Hmm, undra om jag kanske skulle passa på att "vila" lite jag med nu? Njae, det är nog föresten inte så bra. Då blir jag bara ännu tröttare sedan. Sömnen har det väl inte varit toppen med under denna veckan precis. Molly är den enda som har sovit ntterna igenom varje natt. Jag hoppas det blir bättre snart! Skönt när Oskar kommer hem så vi kan dela på det i alla fall.
 
Puss på dig lillasyster!
 
Puss och kram!
 
 
 
 
 

Tröttsamt som tusan!!

publicerat i Allmänt;
Hej på er.
 
Jag lever, men det känns som att jag inte har sovit på en vecka... Det har jag säkert inte heller. Jag somnade nästan klockan sex i soffan, men då sa Molly att -Mamma, det är tänt ute. Inte sova nu!  Gullunge.
Vi har haft en fin dag jag och barnen! 
 
Men jag har haft storbråk med mitt pucko till dator!!! Den vill inte alls som jag vill... Dvs fungera! Allt går super segt och jag får inte upp bloggar från bloglovin, det går inte att blogga själv, Facebook segar m.m. Kanske är modemet föresten? Ska stänga av allt ordentligt i natt och se om det funkar bättre imorgon. 
Snälla håll tummarna!!

Nu sitter jag nämligen och bloggar från iPaden. Jättesmidigt och bra! Bara det att blogg.se appen inte vill logga in mig... Ligger den nere? Så jag får surfa in via safari istället. Självklart kan jag inte lägga upp några bilder heller :( Kasst! Ni får helt enkelt klara er utan bilder just nu, alternativt gamla bilder tills datorn fungerar igen.
 
Jag borde egentligen gå och lägga mig nu, men jag kan inte. Det blir film istället en liten stund.
 
Puss och kram.
 
(Sist jag bloggade från safari tryckte den ihop hela texten till en stor klump... Hoppas inte det händer nu.)

Trött!

publicerat i Allmänt;
Nu är det snart dags för mig att krypa ner i den goa sängen och sova lite! Väntar bara på att Oskar ska ringa och säga godnatt.
Jag är trött och hjärnan känns som mos!! Dom senaste dagarna har varit tuffa... Det har matvägrats och sovvägrats och trotsas och lite till. Men vi har tagit oss igenom dagarna ändå och alla har somnat på gott humör och med mätta magar. Jippiiee!!
 
Nej, nu tar jag med mig täcke, kuddar och skvallerblaska in i sängen igen. Och vattenflaskan!! Jag kan inte sova utan vattenflaska, vaknar alltid och är super törstig! Har nu något som du inte kan vara utan nattetid?
 
 
 
mammabloggar.nu