Dålig närvaro och ett Gott Nytt År!

publicerat i Allmänt, Personligt;
Ja, då har jag hamnat i den där svackan igen. Jag kommer inte med några ursäkter, men däremot kan jag säga att jag snart är tillbaka igen.
 
I'll be back! - som Arnold säger.
 
Jag har varit mycket mer aktiv på instagram. Gå in och följ mig där så missar du inget spännande.
Här kommer några av den senaste tidens bilder från instagram.


Jag vet inte när det hände, men jag såg idag att jag lagt ut över 1000 (ett tusen!!) bilder på instagram. Jag måste verkligen gilla appen, haha ;)
 
Något annat som jag också blivit smått beroende utav är youtube. Framförallt beautyvloggers. Jag älskar att titta på smink-tutorials, hår-tutorials, hauls osv. Love it! Jag älskar verkligen smink, ni som känner mig vet ju det såklart. Men nu älskar jag det ännu mer. Jag älskar att titta på videos och lära mig mer om smink, se nya och spännande märken och tekniker. Min egen sminkväska har expanderat något enormt och ändå vill jag bara ha mer. Jag kanske borde starta en egen youtube-kanal och själv filma smink-videos så att jag verkligen får en anledning till att köpa mer smink. Annars kanske Oskar säger stopp snart, haha.
Vad tror du? Skulle någon titta och jag startade en youtube-kanal? Skulle jag våga? Ja, det är bra frågor det...
 
Gott Nytt År vill jag önska er alla! Det är inte helt säkert att jag kikar in här imorgon, därför passar jag på nu. Jag hoppas att er nyårsafton blir precis som önskat, vare sig det är party-party eller om det är en lugnare middag. Själva kör vi på en lugn middag. 
 
Jag önskar er alla ett fantastiskt avslut på detta år och en lika fantastisk början på 2016. Låt 2016 bli ett toppen år!
 
 
 

En fin vinst!

publicerat i Allmänt;
På bloggeventet förra veckan så hade jag turen att få med mig en fin vinst hem.
En lampa från Jollyroom
 
 
En fin bordslampa av märket Alice & Fox. Den är rund som en boll och i en ljust mintgrön färg. Jag är säker på att den kommer bli perfekt i tjejernas rum. Jag har tänkt ut helt rätt plats åt den! Dessutom är den i en av Mollys favoritfärger. Först ska det bara städas undan lite annat för att få plat med den.
Men visst är den fin!?
 
 
Jag ska visa bild igen så fort den fått sin rätta plats.
Tusen tack för vinsten. Tjejerna blev så glada!!
 
 
 
❤️❤️❤️
 
 
 

Julkänsla och matplanering!

publicerat i Allmänt, Food, Inredning;
Jag älskar julen!
 
Speciellt att få pynta med ljusstakar och små tomtar. 

Julmusik och julfilmer

Förväntansfulla barn och vuxna. 

Glädje och gemenskap! 

Maten och godset och julmusten


Jag sitter just nu och försöker få lite julstämning! Det är nämligen på tiden för mig att planera julmaten och bestämma vem som ska ta med sig vad hit på julafton. Det är riktigt roligt, så länge jag inte glömmer något!


Vad brukar du äta på julafton? Är det något som absolut måste finnas på julbordet? Tell me! 


❤️❤️❤️mammabloggar.nu