Stressig fredagsmorgon!

publicerat i Allmänt;
Suck!! 

Vilken natt. Vilken morgon! 
Jag vaknade vid ett inatt av att Stella Josefine kom upp till mig. Hon fick mysa med mig i stora sängen en stund innan hon fick gå ner till sin säng igen. Någon gång vid två, halv tre (inte helt hundra på vad klockan faktiskt var, trött!!) så var det Mollys tur. Hon hittade inte sin gris (favvo gosedjuret som hon inte kan vara utan). Jag fick följa med henne ner till rummet och leta. Kolsvart i rummet och inga glasögon på mamman så hittade vi den såklart inte. Hon fick lov att klara sig utan! 
Ett par tre timmar senare vaknade jag av att Stellis satt på toa och grät. Hon hade  kissat i sängen. Det var bara att tvätta av henne och låta henne sova resten av natten hos mig.

När klockan väl ringde var jag trött!! 
Sen märkte jag att det var ett barn till som kissat i sängen...

På med duschen, fixa frukost, hjälpa trotsig och trött Stellis på med kläder, tjata på kläder på Molly och Casper, tjata i dom frukost, dricka kaffe, packa jympapåse, packa extra kläder till dagis och skola, göra mig iordning, skicka in alla barnen på toa, ta på ytterkläder.

Vi kom iväg lite senare än vad jag tänkt idag. Stress! När vi kom ut upptäckte jag att vi glömt ett par saker inne. Jag fick springa upp igen och hämta. Då ramlar jag såklart i trappuppgången! Vrider om foten och slår i knät. Jag skulle ljuga om jag sade att det inte gjorde ont... Men men, det var bara att bita ihop och nästan springa bort till skolan med alla barnen. 

Nu har jag kastat i mig en Ipren och slängt ner en karta i väskan. Jag hoppad att det håller smärtan borta eftersom jag ska jobba idag. Jag får vila upp knä och fot lite i helgen eftersom jag ska jobba hela nästa vecka också. 


Nu blir det jobb fram till kl fyra sen ska jag hämta hem barnen och ha massa fredagsmys med dom!!

(Oskar åkte till Oslo på jobb igår och kommer hem igen på måndag, han kommer vara saknad under helgen) 


❤️❤️❤️


Kommentera inlägget här :

mammabloggar.nu